SD-anlegg for bedrifter

Få full og enkel kontroll over bygget, energibruken og kostnadene i din bedrift.

Dagens bedrifter har større behov enn noen gang for å styre og overvåke et automatisk anlegg. Det får du med et SD-anlegg. Begrepet står for Sentral Drift, og lar deg styre et anlegg fra én felles sentral. Her får du tilgang til data fra alle tekniske anlegg, og det er tilgjengelig online. 

Vi hjelper deg med å sette opp komponenter og systemer riktig, slik at du kan se energibruk over tid. 

Les også: Smart styring av næringsbygg 

Hvordan kan et SD-anlegg hjelpe deg? 

Alle tekniske installasjoner bør integreres i SD-anlegget i bedriften. Dersom det er flere bygg, integreres alle i et felles system. 

Så kan du administrere og overvåke alle byggene i ett toppsystem, for enklere styring og kontroll. 

Hele poenget med et SD-anlegg er at alle viktige funksjoner kan kontrolleres og styres på ett og samme sted. Har du et toppsystem fra før, kan våre elektrikere rådgi deg for å få best mulig integrasjon. 

Fordeler med et SD-system

  • Kontroller, reguler og få oversikt over systemene
  • Enklere drift
  • Effektstyring ut fra bruk
  • Løpende tilpasning av energibruk etter behov

Automatisering med SD-anlegg

Ved siden av full manuell kontroll, gir SD-anlegg også mulighet for automatisering. Dette har fordeler for bruk og komfort, samtidig som det begrenser kostnadene dine. Det er eksempelvis ikke hensiktsmessig å ha full belysning i hele lagerbygget døgnet rundt. 

Ved å automatisk dempe eller skru av belysningen om natten, og andre tidspunkter bygget står tomt, kan du redusere strømregningen kraftig. Kombinerer du dette med moderne el-produkter og LED-lyskilder, vil du ha mer penger å bruke på andre områder. Et armatur fra 70- eller 80-tallet, bruker tross alt opp mot 80 prosent mer energi enn et moderne armatur med tilstedeværelsessensor og daglysdimming.

Når automatiseringen er stilt inn er alt gjort – systemet vil gå av seg selv. Skulle du ha behov for å gjøre korrigeringer, kan du lett overstyre automatikken manuelt. I mange tilfeller kan systemet også fjernstyres via nettet fra telefonen din. Det blir ikke enklere, og vi i ALT Installasjon viser deg hvordan

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har “Alltid fornøyd"-garanti!