en elektrikere fra ALT Installasjon

Din elektriker i Vestfold

ALT Installasjon leverer alt du trenger av elektrikertjenester for privat og bedriftsmarkedet. Vi er en ambisiøs elektrikerbedrift som kan hjelpe deg med alt fra el-kontroll/boligkontroll og belysning, til energirådgivning, varme og solcelle.

Elektrikere med høy fagkompetanse

ALT Installasjon er en godt etablert elektrikerbedrift i Vestfold. Vi er en sentral markedsaktør på Østlandet, og har skaffet oss lang og solid erfaring i markedet. Vi er i konstant utvikling for å kunne tilby våre kunder optimale og fremtidsrettede løsninger. 

Vår viktigste oppgave er å sikre at kundene får et godt gjennomført arbeid, med kvalitet fra start til slutt. Vi leverer alltid installasjoner av god kvalitet til riktig pris. Alle våre ansatte har en stor lidenskap for sitt fagområde, og en høy faglig kompetanse.

ALT Installasjon gir deg de beste elektrikertjenestene, den beste servicen og de beste løsningene. Vår visjon er null feil – og det leverer vi på hver eneste dag. 

Hele ALT Installasjon-gjengen foran lokalene.
Alt Pluss logo

Bærekraftige smartløsninger leveres av ALT+

ALT+ er avdelingen for grønne og smartere løsninger. Vi har lang erfaring med el-løsninger som gjør ditt bygg mer bærekraftig, blant annet med hjelp av byggautomasjon, elbillading og solceller. ALT+ hjelper deg med fremtidsrettede løsninger som sparer både miljøet og lommeboka.

Kunden i fokus

Vi i ALT Installasjon har alltid kunden i fokus. Vårt mål er at alle våre kunder skal være fornøyde med jobben vi har utført. Har det oppstått et problem? Ta kontakt med oss når som helst, så hjelper vi deg videre. Vi tilbyr både 24-timers service og en Alltid Fornøyd-garanti, i tillegg til sekundærkontroll av våre installasjoner. Dette gjør vi for å sikre at vi alltid ivaretar kundene våre – også etter at oppdraget er ferdigstilt. 

Som kunde hos ALT Installasjon kan du være trygg på at jobben er utført til rett tid, på en optimal måte, av dyktige fagpersoner. Vi har all kompetanse samlet på ett sted, og du forholder deg kun til ett kontaktpunkt i løpet av prosjektet. Vi har lang erfaring med både store og små prosjekter, og har alltid riktig kapasitet og bemanning til våre prosjekter.

Elektriker på jobb i Vestfold

Vi hjelper deg med ALT

Når du skal bygge nytt eller pusse opp står spørsmålene i kø. Hvordan skal rommene belyses? Hvilken varmestyring er gunstigst og hva med utebelysning, varmekabler og sikringsskap? Skal det være hvite brytere eller andre farger og design? Vi hjelper deg med alt innen el-installasjoner! 

Vi tilbyr vi også en rekke tjenester, blant annet:

  • Energirådgivning 
  • Prosjektering 
  • Internkontroller

I våre lokaler i Våle har vi et showroom hvor du kan få inspirasjon og samtidig benytte deg av vår fagkompetanse som elektrikere. Du er alltid velkommen innom for en prat! Her kan vi hjelpe deg med kartlegging og anbefalinger, skreddersydd til dine behov.

Elektriker fra ALT Installasjon som monterer stikkontakter på kjøkken

Salgsfinansiering via Svea

ALT Installasjon tilbyr, i samarbeid med Svea Finans, delbetaling av alle private kjøp. Dette betyr at du som kunde får muligheten til å dele opp betalingen og i større grad tilpasse betalingen til din økonomi. For bedrifter tilbyr vi leasing av flere populære produkter.

Med delbetaling fra Svea Finans kan du altså bestille en jobb fra oss nå, men betale senere.

.

svea finansiering delbetaling

Våre prosjekter

ALT Installasjon legger vår stolthet i prosjektene våre, enten det gjelder bolig, næringsbygg, offentlige bygg eller oppdrag som angår svakstrøm. Vi lever av fornøyde kunder. Her finner du et utdrag av oppdragene våre.

Vårt mål er at vi alltid skal være stolte av å levere fra oss et prosjekt med solid kvalitet, uten feil og mangler, til riktig pris.

Horten videregående skole, el-materiell levert av ALT Installasjon.

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert

For oss er miljø og bærekraft en viktig del av vårt arbeid. Derfor er vi Miljøfyrtårn-sertifisert. 

Vi sponser lokale idrettslag

Vi i ALT Installasjon bryr oss om nærmiljøet, og har en sterk tilknytning til ulike idrettslag. Vi er stolt sponsor av:

  • Idretten i IL Ivrig, Ramnes og Re
  • Nykirke IL
  • Tønsberg Cykkelklubb
  • Hof Golfbane
  • Re mila
  • Mats Nygaard - Crosscart
  • Kulturgarasjen
fotballbane
Elektriker i vestfold

Trenger du elektriker?

ALT Installasjon har elektrikere over hele det sentrale Østlandet, og vi kan hjelpe deg med alt av små og store oppdrag.