en elektrikere fra ALT Installasjon

Din elektriker i Vestfold

Det er ikke tilfeldig at vi heter ALT Installasjon. Vi leverer ALT du trenger av elektrikertjenester for private og for bedrift. Våre elektrikere hjelper deg med alt som har med elektrisitet å gjøre, fra boligkontroll og belysning til varme, tele og data.

Elektrikere med høy fagkompetanse

Etter mange år som elektrikere i Vestfold, har vi skaffet oss lang og solid erfaring. Vi gjør alt for at du som kunde blir fornøyde ved å bruke oss på installasjonsoppdrag.

Vi leverer alltid installasjonen med god kvalitet, rydder etter oss og leverer dokumentasjon. Er du ikke fornøyd, ta når som helst kontakt med oss så rydder vi opp. 

Vår fagkompetanse skal gi deg de beste elektrikertjenestene, den beste elektroservicen og de beste løsningene.

Kort og greit, vi ønsker å hjelpe deg med å få ALT i orden!

Alt Pluss logo

Våre smartløsninger leveres av Alt+

ALT+ er vår avdeling for grønne og smartere løsninger. Vi har lang erfaring med el-løsninger som gjør ditt bygg grønnere, blant annet innenfor elbillading, solceller og byggautomasjon.

Vi hjelper deg med ALT

Når du skal bygge nytt eller pusse opp står spørsmålene i kø. Hvordan skal rommene belyses? Hvilken varmestyring er gunstigst og hva med utebelysning, varmekabler og sikringsskap? Skal det være hvite brytere eller andre farger og design?

I våre lokaler i Våle har vi et showroom hvor du kan få inspirasjon og samtidig benytte deg av vår fagkompetanse som elektrikere. Du er alltid velkommen innom for en prat!

Våre prosjekter

ALT Installasjon legger vår stolthet i prosjektene våre, enten det gjelder bolig, næringsbygg, offentlige bygg eller oppdrag som angår svakstrøm. Vi lever av fornøyde kunder. Her finner du et utdrag av oppdragene våre.

Vi sponser lokale idrettslag

Vi i ALT Installasjon bryr oss om nærmiljøet, og har en sterk tilknytning til ulike idrettslag. Vi er stolt sponsor av:

  • Idretten i IL Ivrig, Ramnes og Re
  • Nykirke IL
  • Tønsberg Cykkelklubb
  • Hof Golfbane
  • Re mila
  • Mats Nygaard - Crosscart
  • Kulturgarasjen

Trenger du elektriker?

ALT Installasjon har elektrikere over hele det sentrale Østlandet, og vi kan hjelpe deg med alt av små og store oppdrag.