Elektriker fra Alt+/Alt Installasjon

Våre smartløsninger leveres av ALT+

Vi har kunnskapen som gjør det lettere å bli grønn. Sammen finner vi løsninger som gjør det enklere å spare penger og skape en grønn og klimavennlig hverdag.

Gjør det enkelt å lade elbilen

Lading av elbilen skal gå kjapt, og det skal være enkelt og trygt. ALT+ hjelper deg med installasjon av elbilladere både som privatperson og på arbeidsplassen, slik at din bedrift har den beste mulige lademuligheten. Vi utfører også installasjon av elbilladere for borettslag.

Alt+-elektriker monterer ladestasjon for elbil

Styringssystemer

Alle bygg kan bli smarte! Se hvordan du kan redusere strømutgiftene og øke komforten med smarte løsninger. Få en enklere og grønnere hverdag på arbeidsplassen, og forutsigbare utgifter hver eneste dag.

Smarthus-app for en enkel og komfortabel hverdag

Solceller tilpasset ditt bygg

Stadig bedre teknologi gjør det rimeligere og mer effektivt med egne solcelleanlegg. Vi i Alt+ leverer solcelleanlegg til både privatboliger, næringsbygg og større offentlige bygg. Uansett størrelse og behov tilpasser vi solcelleløsningen til bygget, så du får optimalt sparingspotensiale med tanke på strømutgifter.

Alt+-elektrikere monterer solcelleanlegg
Alt+ ikon med slagord

Våre smartløsninger leveres av ALT+

ALT+ er vår avdeling for grønne og smartere løsninger. Vi har lang erfaring med el-løsninger som gjør ditt bygg grønnere, blant annet innenfor elbillading, solceller og byggautomasjon.