Elbilladere for borettslag

Ladestasjoner er et naturlig tilbud i moderne borettslag. ALT+ kan hjelpe med å finne den riktige løsningen for dere.

Ønsker dere å kartlegge hva som skal til for å montere ladestasjoner i borettslaget? Vi kan hjelpe deg med hele prosjektet – fra rådgivning til oppstart av drift, inkludert analyser av energiforbruk, beregning av kostnader og installering. Vi hjelper deg selvfølgelig også med å få oversikt over tilgjengelige støtteordninger.

ALT+ leverer alle jobber med en Alltid fornøyd-garanti. Dette er ikke noe vi bare sier, det er noe vi etterlever på alle områder. Vi er opptatt av å levere på dine forventninger – fra start til slutt. Fornøyde kunder er vårt viktigste mål, og det oppnår vi gjennom god rådgivning og leveranse. 

Vårt mantra er "Alltid fornøyd – ALT i orden", og vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet gjennom hele året.

Ønsker du å vite mer om hva vi som en lokal partner kan gjør for ditt borettslag? Ring oss på 33 06 10 30 for en hyggelig elbilprat, eller send oss en henvendelse.

Økt behov for elbilladere

Norge er på toppen når det kommer til kjøp av elbiler, og det påvirker selvfølgelig behovet for ladestasjoner. Ettersom brorparten av lading foregår hjemme på nattestid, er hjemmet naturligvis et sted man trenger en elbillader. 

ALT+ har lang erfaring med å hjelpe borettslagsstyrer frem til en riktig ladeløsning. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. De viktigste fordelene kan oppsummeres med de tre punktene under.

Trygg lading for alle beboerne

Ladestasjoner er laget for nettopp dette formålet, og er den absolutt tryggeste veien til et fulladet batteri. ALT+ kan hjelpe med alt fra rådgivning og behovskartlegging, til ferdig infrastruktur og ladestasjoner. 

ikon for trygg elbillading

Maks effekt og lavere kostnader

Når vi leverer ladestasjoner til borettslag og sameier, er det viktig at alle blir fornøyde med løsningen. Et viktig steg på veien til å bli fornøyd, er at man får rask lading til en lav kostnad. Våre løsninger gir rom for både høy ladehastighet, og muligheten til å styre ladingen til tider på døgnet med lavere priser. 

ikon for lading av elbil

Passer til alle typer elbil

Vi leverer ladestasjoner fra et bredt utvalg av produsenter, som Easee, Zaptec, Garo med flere. Uansett hva dere velger, får dere ladestasjoner som passer til alle typer elbiler. Det betyr derfor ikke noe om beboerne har BMW, Hyundai, Tesla eller Nissan. Alle får ladet bilen sin.

Visste du at vi tilbyr leasing av elbil? Les mer om leasing her. 

elbilikon

Økt verdi på parkeringsplassene

Å montere ladestasjoner er aktuelt i borettslag av alle størrelser. Mange er redde for kostnadene, men det må ikke kreve voldsomme investeringer. Dessuten vil sannsynligvis verdien på parkeringsplassene øke som en følge av oppgraderingen. 

Denne verdiøkningen vil være gjeldende både for borettslaget og den enkelte andelseier. Allerede nå står nemlig muligheten for å lade elbilen på sjekklisten til mange boligkjøpere.

Det er også viktig å være klar over at man ikke trenger å montere ladestasjoner på alle parkeringsplassene allerede fra start, men i hvert fall sørge for at det er opplegg til alle plasser. For oss i ALT+ er det viktigste at vi finner en løsning som er skreddersydd behov både når det kommer til økonomi og kapasitet.

Bruk støtteordninger fra Enova

Enova er opptatt av at vi reduserer energiforbruket vårt, og har derfor en rekke støtteordninger som insentiver. Mange av disse gjelder også for borettslag og sameier. Vi i ALT+ er alltid oppdatert på tilgjengelige støtteordninger, og vi hjelper deg selvfølgelig med å få den samme oversikten.

Hos ALT+ er vi opptatte av å finne gode og riktige løsninger for ditt borettslag. Derfor har vi valgt samarbeidspartnere som er solide leverandører med et bredt utvalg.

Energirådgivning

Få skreddersydde energitiltak for industri, kontorbygg, offentlige bygg og private boliger. Vi kartlegger byggets tekniske installasjoner og gir deg en utfyllende energirapport.

Kontakt oss for en befaring av borettslaget

Vi i ALT+ kommer gjerne på en befaring av borettslaget, og ser på mulighetene for ladeløsninger til elbil. Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt for å avtale tidspunkt.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!