– En utmerket jobb med elbillading til sameiet

Lovendringen for sameier og borettslag betyr at alle skal kunne montere ladestasjon. Et sameie i Tønsberg har ikke angret på at de ga jobben til oss.

– ALT+ er fine folk, enkle å snakke med og greie å ha med å gjøre. Jeg kan egentlig ikke sette fingeren på noe negativt, forteller sameiets styreleder Arvid Christiansen.

Trengte elbillading i to garasjeanlegg

I hjertet av Tønsberg ligger et sameie som trengte ladestasjoner til beboernes elbiler i garasjeanleggene. Styret utnevnte en komité som la ut jobben på anbud, og endte opp med å velge et skreddersydd tilbud fra ALT+. 

Jobben gikk ut på å lage infrastruktur til alle parkeringsplassene, samt montere ladestasjoner hos de beboerne som ville lade fra dag én. Styreleder Christiansen forteller om en positiv erfaring.

– Det var en veldig ryddig prosess fra de leverte tilbudet til de ferdigstilte jobben. Vi valgte dem basert på hvilken løsning de hadde, og naturligvis prisen de ga oss. Vårt inntrykk er at det ble gjort på en utmerket måte, og at ALT+ var skikkelig profesjonelle, oppsummerer Christiansen.

Elbillading er en lovfestet rett

I dag er det lagt opp til at alle parkeringsplassene kan montere en ladestasjon hvis de ønsker. Alt er på plass, og sameiet følger oppdateringene i eierseksjonsloven. Det er nemlig lovfestet at alle skal ha mulighet til å s ette opp en lader til elbil eller ladbar hybrid, og det gjelder for både borettslag og sameier.

– Vi er nå klare for fremtiden, forteller Christiansen. Jeg har faktisk fått installert en ladestasjon på min egen parkeringsplass, og jeg har ikke engang byttet til elbil ennå. Jeg innså at det kommer til å skje før eller siden, så jeg kunne like gjerne være forberedt, slår han fast.

Inviterer ALT+ med i nye anbud

Sameiets styreleder understreker flere ganger at de var veldig fornøyde med leveransen fra ALT+, og forteller at det er naturlig å kontakte dem for andre oppdrag i fremtiden.

– Det neste prosjektet er et nytt lysopplegg i kjelleren. Her skal vi som vanlig hente inn tilbud fra ulike aktører, og da var det helt naturlig å kontakte ALT+.

Fornøyde kunder er det som motiverer oss aller mest, og derfor setter vi Alltid fornøyd-garantien veldig høyt. Vi vet at når alt er i orden er også kunden fornøyd.

Prøv vår Alltid fornøyd-garanti du også!

Energirådgivning

Få skreddersydde energitiltak for industri, kontorbygg, offentlige bygg og private boliger. Vi kartlegger byggets tekniske installasjoner og gir deg en utfyllende energirapport.

Spør oss om elbillading

ALT Installasjon har lang erfaring med elbilladere til sameier og borettslag, og vi hjelper deg gjerne i prosessen. Fortell under hva du trenger, eller be oss komme på en gratis befaring. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!