Alarmsystemer

Du får ikke roen uten å vite at bedriften din er sikret når du går for kvelden. Det gjelder ikke bre de materielle verdiene – det handler vel så mye om menneskene som jobber der. Da trenger du et alarmsystem som gjør at du føler deg trygg selv når du ikke er på arbeidsplassen.

Vi i ALT Installasjon leverer FG-godkjente innbruddsalarmsystemer til alle typer bedrifter. Vi kan også koble alarmsystemet opp mot andre sikkerhetsløsninger, som adgangskontroll, kameraovervåkning og brannvarsling.

Alarmsystem i butikk

I butikk må man ta ekstra sikkerhetshensyn, ettersom du er helt avhengig av å skremme vekk potensielle innbruddstyver. Ikke bare av forsikringshensyn, men også for at dine ansatte skal føle seg trygge dersom de jobber alene. Vi anbefaler å sette alarmsensorer ved dører, vinduer og andre potensielle inngangspunkt, slik at du alltid har oversikt. 

Du velger selv hvor komplisert alarmsystemet ditt skal være. Det kan være hensiktsmessig med synlige alarmskilt, da det kan ha en avskrekkende effekt på potensielle innbruddstyver. 

Visste du at vi tilbyr leasing av både sikkerhetsutsyr og kameraovervåkning? Les mer om leasing her. 

Alarmsystem for lager

Et godt alarmsystem er alfa og omega for lagerområder. Det er spesielt viktig dersom de rommer mange kvadratmeter, da det ofte er synonymt med flere inngangspunkter for potensielle tyver. Husk også at lagerområder huser store verdier, så det kan være en idé å snakke med forsikringsselskapet om tiltaket. Kanskje det kan gi deg bedre forsikringsvilkår?

ALT Installasjon utformer alarmsystemet etter ditt behov, så avansert eller enkelt du ønsker at det skal være. Vi anbefaler å koble det opp mot kameraovervåkning, slik at du også kan se inntrengerne. 

alarmsystem

Et godt alarmsystem gjør at du føler deg trygg på arbeidsplassen.

Alarmsystem for kontor

Skal du ha et alarmsystem for et kontor, må du først og fremst avklare hvilken grad av sikkerhet du trenger. Har de ansatte for eksempel uregelmessig arbeidstid? Da er det ekstra viktig å gi dem trygghetsfølelsen, for eksempel ved å sette opp alarmsensorer på alle vinduer, dører og luker. 

Husk også at de ansatte må få opplæring i hvordan de slår av alarmen, slik at de kan håndtere det alene. Det kan også være en fordel å snakke med vaktene på eiendommen om hvordan de skal håndtere alarmutbrudd, for å gi de ansatte en ekstra trygghetsfølelse.

Alarmsystem for skole

Jo større bygning, jo flere inn- og utganger å vokte. Skolebygg til og med videregående skole har ofte alarm på etter stengetid, for å unngå at uønskede skal komme inn. Derfor bør du kombinere alarmsystemet med et adgangssystem. Lærerne må også komme inn i bygget, og elever til gitte tidspunkter. 

Du velger selv når alarmsystemet skal slås på, og ikke minst får du opplæring i hvordan du slår det av dersom det er aktiviteter på skolen utenfor skoletid. 

Adgangskontroll for helse- og omsorgsbygg

I helse- og omsorgssektoren endres bruksbehovet stadig når det kommer til alarmsystemer. Nettopp derfor er det viktig med fleksible løsninger. Vi anbefaler å gå for systemer du kan gradvis bygge ut og forbedre, i takt med utbygging, flere pasienter og så videre. Våre alarmsystemer er enkle å forholde seg til, og krever lite vedlikehold – de kan også kobles opp mot kameraovervåkning og adgangssystemer.

Ta kontakt med oss for å gå gjennom dine behov, så setter vi opp en fremdriftsplan for event uell montering. 

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!