Adgangskontroll

Et godt og fleksibelt adgangssystem er en god langsiktig investering. Det gjør livet enklere både for dine ansatte og deg selv, siden det kan kombineres med andre sikkerhetsløsninger.

Hva kan løses med et adgangssystem?

Enten du trenger adgangssystem for næring, skole eller butikk, har selv spesialtilpassede systemer flere fellestrekk. Du har for eksempel alltid behov for å se hvem som har adgang til bygget, og når de ansatte går ut og inn i løpet av døgnet. 

Vi i ALT Installasjon har bred erfaring med systemer for adgangskontroll og kan lenke sammen slike løsninger med annet sikkerhetsutstyr som alarmer og kameraovervåkning

Med et elektrisk kontrollsystem kan du:

  • Erstatte nøkler med kort eller kode.
  • Tilpasse løsningene etter bedriftens størrelse og behov

Adgangskontroll i butikk

Som butikksjef er du avhengig av å kontrollere hvem som har adgang til butikken utenom åpningstider. Det er også viktig å ha oversikt over adgang via sideinnganger. Her er det spesielt viktig å ha kontroll over adgangen elektronisk, da det er dyre varer som står ubeskyttet om natten. 

Ved å investere i et elektronisk adgangssystem får du enklere oversikt over hvem som har tilgang til butikken, og kan enkelt kontrollere hvem som går inn og ut. Også dette bør kombineres med alarmer og kameraovervåkning, og det hjelper våre elektrikere deg gjerne med.  

Adgangskontroll for lager

Både små og store bedrifter må få oversikt over hvem som kan komme seg inn i lageret. Det er store områder som skal sikres, og ikke minst rommer det verdier for opptil flere millioner kroner avhengig av størrelse. Med adgangskontroll kan du kontrollere hvilke enkeltpersoner som har adgang til de avgrensede områdene. 

Med et elektrisk kontrollsystem kan man erstatte nøkler med kort eller kode, og løsningene kan tilpasses etter lagerets størrelse og behov. Kanskje er det hensiktsmessig å dele inn lageret i forskjellige soner? Bør man bruke kameraovervåkning og alarmer? Kanskje ønsker man tidsbestemte åpningstider med fri adgang? Uansett har ALT Installasjon fleksible og kostnadseffektive systemer, som er enkle å bruke. 

Visste du at vil tilbyr leasing av sikkerhetsutstyr? Les mer om leasing her. 

Adgangskontroll for kontor

Uavhengig av størrelse, bør det være enkelt for de ansatte å komme seg inn og ut av kontoret. Med et kort eller en kode kan de enkelt bruke kontoret til alle døgnets tider, som ofte er tilfellet med arbeidsområder som betinger mye overtid. Ved å koble dette opp mot alarm- og kamerasystemer er du også trygg på at ingen uønskede personer har adgang til bygget. 

Ligger kontoret til i byen eller andre urbane omgivelser, kan det være ekstra lurt med kodelås. Da vet du at det kun er den ansatte som har adgang til kontoret, og du risikerer ikke at nøkler kommer på avveie. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp en god plan for din bedrift.  

Adgangskontroll for skole

For skolebygg, og da særlig universiteter og høyskoler, er det ofte et behov for å kontrollere hvem som har adgang til bygget på forskjellige dager og tidspunkter. Det gjelder kanskje spesielt for de yngste, som bør være beskyttet av gode kamera- og alarmsystemer i tillegg. 

Ved å bruke nøkkelkort eller kode kan de ansatte enkelt komme seg inn og ut av bygget, og det kan kobles opp mot andre sikkerhetssystemer. Her er det også hensiktsmessig å ta størrelsen på skolen i betraktning – kanskje ikke alle sonene trenger å ha samme adgangsklarering? ALT Installasjon har gjort flere installasjonsarbeid på skoler, og bistår deg gjerne i å sette opp en plan for adgangssystemet ditt. 

Adgangskontroll for helse- og omsorgsbygg

I helse- og omsorgssektoren er det mange hensyn som må tas når det kommer til hvem som har adgang til bygget. Ikke bare bør det være enkelt for de ansatte – det er også sikkerhetshensyn med tanke på utsatte områder, som for eksempel lukkede avdelinger. Jo mindre de ansatte må bære på kroppen, jo bedre, og derfor kan et system basert på kode eller kort være veldig aktuelt. 

Denne sektoren har også flere som jobber turnus. Da er de avhengige av å enkelt kunne komme seg inn og ut av bygget. Samtidig bør de føle seg trygge på jobb, og her kan et alarm- og kamerasystem gjøre mye for trygghetsfølelsen. Ta kontakt med oss for å gå gjennom dine behov, så setter vi opp en fremdriftsplan for eventuell montering. 

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!