Kameraovervåkning

Levende bilder er et viktig sikkerhetstiltak for alle butikker, både for å sikre verdier og hindre tyveri. Vi i ALT Installasjon kan bistå med både faste og bevegelige kameraer.

Hvorfor velge kameraovervåkning?

Kameraovervåkning gir deg en ekstra trygghet. Du ser hvem som kommer og går, og ikke minst når uønskede personer nærmer seg. Ikke bare er det et godt tiltak for deg som bedriftseier – det gir også de ansatte en ekstra trygghetsfølelse, å vite at bedriften har oversikt over området rundt (og i) bedriften til alle døgnets tider. 

Systemene våre er kjente for:

  • Høy bildekvalitet
  • Høy lagringskapasitet
  • Uslåelig pålitelighet
  • Videoovervåkingen kan naturligvis også knyttes opp mot andre sikkerhetssystemer, som alarmer og adgangskontroll

Visste du at vi tilbyr leasing av kameraovervåkning? Les mer om leasing her.  

Kameraovervåkning i butikk

I butikk er det ekstra viktig med god kameraovervåkning. Det er ingen hemmelighet at tyveri fremdeles forekommer i retailbransjen, og med kameravåkning kan det bli lettere å nøste opp i tyvens identitet i etterkant. I butikk er det også viktig at den ansatte får god oversikt i butikken fra ulike vinkler. Vi har lang erfaring med montering av kameraer, og kan komme med gode innspill for å få maksimal utnyttelse av systemet. 

Hovedinngangen og eventuelle bakdører bør også ha kameraovervåkning. Disse bør også helst være på døgnet rundt, i tilfelle det skulle forekomme et innbrudd. Ta kontakt dersom du ønsker en befaring av våre flinke fagfolk .

Kameraovervåkning for lagerhus

Store lagre betyr som regel mange varer. Det er selvfølgelig viktig å beskytte dem mot ubudne gjester på nattetid, men det er ikke bare på den mørke siden av døgnet et kameraovervåkningssystem gjør nytte for seg. I større lagerbygg er det ofte én person som sitter i kontrollrommet for å delegere, og da kan strategisk plasserte kameraer gjøre arbeidshverdagen langt mer effektiv.  

ALT Installasjon vet hvilke forskrifter som gjelder for kamerovervåkning, og kommer gjerne med noen gode tips før montering om du ønsker å få mer ut av lageret ditt.

Kameraovervåkning i kontorlokaler

Det er viktig å huske på at kameraovervåkning kan være et inngrep i personvernet, ref. Datatilsynets nettsider. I dag er det du som o vervåker som har ansvar for at personvernregelverket følges, og det finner du her (Vi har samlet alle de generelle pliktene en virksomhet har etter personvernregelverket her). Først og fremst må du ha noen rammer for når og hvor du kan bruke kameraovervåkning, og ikke ha minst et klart formål med filmingen. 

ALT Installasjon bistår deg i montering av kameraer, og du kan alltid være trygg på å få de beste rådene.

Kameraovervåkning for skole

Per i dag er begrenses overvåkning på skoler vanligvis til tidsrommet utenfor skoletid. Formålet skal være å motvirke hærverk og annen kriminalitet. Føringene gjelder både innen- og utendørs filming der de beveger seg i skolehverdagen – for eksempel kantinen eller klasserommet. Husk at også elevene og foreldrene må få informasjon om overvåkningen, og hvilke tidsrom det forekommer i.

Vi i ALT Installasjon har installert kameraovervåkning ved flere skolebygg, og kan reglene til punkt og prikke. Ta kontakt om du trenger hjelp til å få riktig oppsett av kameraer.  

Kameraovervåkning for helse- og omsorgsbygg

Pasienter i helse- og omsorgssektoren skal føle seg trygge. Kameraovervåkning kan være avgjørende for et omsorgsbygg, først og fremst for å unngå tyveri. I tillegg gir det trygghet til beboere og foreldre, så lenge ingen føler seg unødvendig overvåket.

ALT Installasjon har utført flere arbeid på helse- og omsorgsbygg. Vi har god erfaring både med nye og gamle bygg, og du kan derfor være sikker på at våre anbefalinger følger forskriftene. Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende befaring . 

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!