Hvorfor velge smarthus?

Få en enklere hverdag med en fremtidsrettet bolig som styrer seg selv. Et tryggere og smartere hjem! 

Med moderne smarthusteknologi har du alltid tilgang til husets systemer, uansett hvor du befinner deg. Noe som medfører at du kan ha full kontroll og oversikt over hjemmet til enhver tid. Via app på mobilen kan du sette opp automatiske programmer, samt stille inn manuelt slik at du kan nyte ferien helt bekymringsfritt. 

man drikker kaffe og ser på telefon - smarthus juseringer

Alle kan ha smarthus

Våre smarthusløsninger kan tilpasses alle type boliger, hus og leiligheter, gamle som nye - for ikke å nevne feriehus og hytter. Uansett om du skal bygge nytt, sette opp tilbygg eller pusse opp. Det er også et godt hjelpemiddel for bevegelseshemmede, eller til bruk i hus med flere etasjer. Omtrent alt kan bli smart, fra din elektroniske dørlås til dimmeren som styrer downlightene på badet. Du bestemmer selv hvor stor del av huset du ønsker å inkludere.

smarthus

Trygghet

Sikkerhet og trygghet er viktige stikkord, og det er flere aspekter ved smarthusløsningene som gjør seg gjeldende her. Du trenger aldri å lure på om du husket å slå av kaffetrakteren, og du kan få varslinger når barna kommer hjem fra skolen. Det finnes også tilfeller der smarthus regnes som velferdsteknologi. For eksempel kan eldre ha nytte av en alarm, som blant annet varsler ved fall eller en åpen utgangsdør.

trygt med smarthus ikon

Energisparende

Med smarthusteknologi kan du få full kontroll på varmeforbruket, og det synes på strømregningene. Du kan for eksempel senke temperaturen i rom du ikke oppholder deg i, samt aktivere innstillinger som regulerer lys og varme etter behov. Energien brukes kun når du trenger den, og på den måten vil du senke unødvendig strømforbruk, og få en mer miljøvennlig bolig.

energisparende

Komfort

Gjennom mobilen kan du styre lys og varme hvor enn du er i verden. Om du sitter foran TV-en og vil dempe lyset, eller om du vil varme opp hytta før du kommer opp på fjellet, har du alltid systemet tilgjengelig i lommen din. Og det er både stas og praktisk med litt ekstra automatikk i hverdagen, i alle fall når det gir deg følelsen av å ha en litt mer luksuriøs bolig.

smarthus komfort

Verdiøkning

Med smarthusløsninger vil boligen din fremstå mer fremtids- og miljørettet, som ikke bare gir trygghet, komfort og lavere strømregninger. Det vil også gi et konkurransefortrinn på boligmarkedet.

verdiøkning med. smarthus - ikon

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

Ring oss

33 06 10 20

* Feltet må fylles ut