Varmestyring

Når du har bedre kontroll over boligens varmekilder, er det lettere å styre både forbruk og temperatur i alle rom. 

varmestyring - ikon
varmestyring i smarthjem - mann går med baby

Vi er helt avhengige av oppvarming i boligen vår for å ha et godt og behagelig inneklima. Det er kanskje ikke overraskende at svimlende 60 prosent av strømregningen vår går med til oppvarming, men heldigvis er det mye å spare. Det finnes varmestyringsløsninger for perfekt inneklima, samtidig som det holder energiforbruket nede – bra for lommebok og miljø. 

Smart varmestyring

Med smart varmestyring kan du redusere varmen i boligen din når du er på jobb, bortreist eller om natten når du sover. Du kan enkelt tilpasse temperaturen i boligen etter familiens døgnrytme og rutiner. Og alt dette kan du styre fra mobilen din. Bor du i en bolig med mange varmesoner, vil det være fordelaktig for deg å investere i en løsning for sentralstyring av varmen. Det som skiller denne løsningen fra vanlig varmestyring er at du kan styre alle varmesoner i boligen fra ett og samme sted.

Bestill gratis befaring

Med varmestyring kan en familie spare så mye som 25 % i strømkostnader knyttet til oppvarming. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi hjelpe deg med å finne et tilbud tilpasset din bolig.

Ring oss

33 06 10 20

* Feltet må fylles ut