Våre tjenester

ALT Installasjon gjør alt av elektroinstallasjoner, men vi har rendyrket de tjenestene våre bedriftskunder etterspør mest. Disse finner du nedenfor, og hvis du har noen spørsmål kan du enkelt ta kontakt for en uforpliktende prat

Energirådgivning – skreddersydde energitiltak

Våre rådgivere tilbyr energikartlegging for industri, kontorbygg, offentlige bygg og private boliger. Få verdifull informasjon om bygningsmassens tilstand, funksjonsgrad og potensial for innsparing.

energirådgivning

Serviceavtale for bedrift

ALT Installasjon leverer alle tjenester innen elektro- og svakstrømsinstallasjoner. Vår serviceavtale er et tilbud til våre bedriftskunder som ønsker en fast avtale med en rekke fordeler.

Internkontroll

Internkontroll bidrar til å sikre helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen, og derfor må alle bedrifter ha et system for dette. Hos ALT Installasjon har vi lang erfaring med å bistå våre bedriftskunder med internkontroll av elektroanlegg.

elektriker på internkontroll

Termografering

Som bedriftseier er du totalt avhengig av å vite at byggets elektroinstallasjoner er i orden. Vi benytter termografering ved internkontroll, for det er en veldig effektiv måte å finne eventuelle feil.

Men hva er det egentlig, og hvorfor er termografi lønnsomt?

Prosjektering

Skal du sette opp nytt bygg til bedriften din, eller oppgradere det eksisterende anlegget? ALT Installasjon bistår med hele prosjekteringsfasen, innenfor alle typer elektriske anlegg.

Kontor og møterom med konsulenter som jobber med et prosjekt
elektriker

Har du spørsmål om våre tjenester?

Ikke nøl med å kontakte oss dersom det er noe du lurer på.