Smart styring og kontroll

RACKIT sikkerhet bygger på velprøvd og prisbelønnet teknologi, og gir optimal beskyttelse mot både brann og innbrudd. Vår døgnåpne alarmstasjon passer alltid på, og trår til for deg når alarmen går.

RACKIT smarthjem er smart på flere måter. Du kjøper alarmløsningen, RACKIT sikkerhet, og betaler deretter en fast, lav månedspris – noe som svarer seg over tid. Dessuten har du med alarmen fått det som utgjør hjertet i det nye smarthjemmet ditt. Herfra og ut er mulighetene mange, meningsfulle og morsomme! 

Skreddersy ditt eget smarthjem

Med RACKIT sikkerhet i bunn kan du utvikle ditt eget smarthjem etter ønsker og behov. Kanskje er det stemningsfull lysstyring som frister mest? Eller en intelligent dørlås? Solskjerming? Eller kanskje varmestyring, som er bra for både miljøet og lommeboka? Du velger, så kopler vi opp enhetene. På én plattform, selvsagt, slik at du har full kontroll over alle funksjonene. 

Systemet vil til og med kunne registrere vanene dine, og tilpasse seg behovet ditt automatisk! 

Full kontroll via appen

Med en egen smart-app er du konge. Om du er på jobb, på fjellet eller på en solvarm strand lagt borte, har du både hjem og hytte i hånden. Du kan enkelt følge med på hva som skjer og styre funksjonene fra mobil, nettbrett eller desktop.

Markedets eneste forsikringsgodkjente alarm med hjemmeautomasjon

  • Markedets laveste månedspris
  • Tilkoplet Nokas alarmstasjon
  • Fri vekterutrykning, Live-video og lagringstjeneste
  • Hjemmeautomasjon
  • Smart energistyring
  • Rabatt på forsikringen, les mer i nettbutikken  

ALT-elektriker garanterer fornøyde kunder

Bestill gratis befaring

Vurderer du å oppgradere hjemmet ditt med smarte løsninger? ALT Installasjon har kunnskapen til å hjelpe deg, og en Alltid fornøyd-garanti som betyr nettopp det; du blir alltid fornøyd.

Dørtelefon med kamera 

Når noen ringer på, vil RACKIT dørtelefon med kamera la deg se hvem det er, uansett hvor i verden du befinner deg. Du kan prate toveis med den besøkende gjennom smart-appen din, og låse opp om du ønsker det.

Sylskarp videokontroll 

Med vår video- og lagringstjeneste ser du hva som skjer, og du varsles når det skjer. Vårt utvalg av sikkerhets kamera er testet i millioner av hjem, og gir deg både liveoverføring og back-up som kan komme til nytte. Ditt hjem – din oversikt.

Dørlås med multifunksjoner 

Følelsen av full kontroll, du kjenner at den lokker? Med elektronisk dørlås fra Idlock administrerer du tilgangen til hjemmet ditt helt suverent. Du bruker låsen til å slå alarmen av og på, og du vet hvem som har tilgang til hjemmet til hvilken tid. Du kan enkelt lage unike låsekoder for hver bruker, du kan sette tidsplaner for når kodene kan brukes og begrense tilgangen basert på ukedag og klokkeslett. Det er også lett å opprette og deaktivere koder, slik at du ikke trenger å endre selve låsen. 

Bestill en gratis befaring for smarthus

Fyll ut skjemaet under for å bestille en gratis befaring hjem til deg. Sammen ser vi på hvilke smarthusløsninger som passer best for deg og din bolig.

* Feltet må fylles ut