Vær trygg med smartalarm

Gjør du alt du kan for å forhindre brann og innbrudd i boligen? Begge statistikkene er på vei nedover, og mye skyldes bedre alarmer.

Ifølge henholdsvis Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og Statistisk sentralbyrå bekreftet tallene for 2018 at vi er på riktig vei. Færre innbrudd og en fallende kurve for antall omkomne i brann viser at tiltak som opplysningsarbeid og moderne alarmer har en positiv effekt.

FG-godkjent alarm

Dette vet vi i Alt Installasjon, og derfor monterer vi Rackit Alarm fra Alarm.com. Dette er en smartalarm med mer enn syv millioner brukere internasjonalt. Rackit Alarm bygger på en prisbelønnet løsning, og er naturligvis forsikringsgodkjent. 

Som en bonus gir også smartalarmen tilgang til et bredt utvalg andre smarthusprodukter, som eksempelvis varmestyring, lysstyring og videoovervåkning. Rackit Alarm har derfor blitt starten på overgangen til smarthus for mange.

Brannvakt hele døgnet

Med optiske røykvarslere og en direkte kobling til Nokas, er din sikkerhet ivaretatt hver dag gjennom hele året. På denne måten kan du være trygg på at det handles hvis alarmen går – uansett om du er i boligen eller ikke.

25 ganger lavere risiko for innbrudd med alarm

Ifølge tall presentert av Aftenposten er det 25 ganger lavere risiko for innbrudd hvis det er installert alarm i boligen. Legger du til at innbruddsstatistikken er stadig fallende, er sjansen minimal for at akkurat dufår uønsket besøk så lenge du har alarm. Skulle noen imidlertid prøve seg, vil magnetkontakter og bevegelsessensorer varsle både tyven og alarmsentralen.

Oppdag vannskader tidlig

Du kan dessuten sikre deg uhell som er mer av den økonomiske sorten, nemlig vannskader. Rackit Alarm har mulighet for å koble på vannsensorer, slik at du oppdager en vannlekkasje tidlig og dermed spare deg for store utgifter.

Brukervennlig mobil-app

Rackit Alarm er laget for å gjøre deg tryggere, og livet ditt mer komfortabelt. Via en brukervennlig app får du full kontroll over alle alarmene dine, samt lys- og varmestyring hvis du ønsker det som en del av pakken.

Enten du motiveres av komfort eller sikkerhet, er Rackit Alarm en løsning som passer for de aller fleste boliger.

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!