Baderom med belysning i ulike soner

Slik velger du riktig belysning til badet

Dagene starter og slutter ofte på badet, men er belysningen på badet ditt optimalisert for dine ulike behov?

Når dagen starter har vi gjerne behov for godt lys som sørger for at vi våkner. Samtidig skal lyset sørge for at vi ser hva vi holder på med når vi gjør oss klare til å møte verden.

Det mange glemmer, eller ikke vet, er at det samme sterke lyset kan påvirke søvnen på samme måte som å ligge i senga og scrolle på telefonen. Velger du downlights koblet til en dimmer kan du justere lysstyrken akkurat slik det passer for deg – til enhver tid på døgnet.

Ekstra lys ved speilet

I tillegg til godt lys i taket, vil du oppleve mange fordeler med lys montert i forbindelse med speilet. Dette kan være lyskilder som er på sidene eller rundt, og gir deg godt «arbeidslys» når du pusser tennene, barberer, sminker deg eller lignende. Her er det vanlig å bruke LED-striper, eller velge speil med integrert belysning.

Belysning i dusjen

Det er ofte fokus på at belysningen skal løse en oppgave, men husk at velvære og komfort også er viktig. Dette gjelder kanskje spesielt på badet. LED-striper kan brukes i nisjer i dusjen, som sammen med takbelysningen skaper den rette atmosfæren.

Praktiske lys på badet

Gjør baderommet ditt både moderne og praktisk med LED-lys i skuffer og skap. Disse kan skru seg på automatisk når du åpner dem, og gjør det enklere å finne det du leter etter.

Et annet godt tips er å montere LED-strips i undergang vegghengte skuffeseksjoner og skap. Dette gir en stilig illusjonen av at de svever i rommet. 

Oversikt over badets soner

ALT Installasjon hjelper deg gjerne med å kartlegge hvilken løsning som er best for ditt bad. Ta kontakt via skjemaet under, eller bestill en gratis og uforpliktende befaring.

Ønsker du å få tips om et annet rom? Her finner du gode tips til stue og kjøkken.

Har du spørsmål om belysning?

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!