Baderom med belysning i ulike soner

Riktig belysning til badet

Dagene starter og slutter ofte på badet. Har du tenkt på at du har nytte av ulikt lys på morgen og kveld?

Når dagen starter, har vi gjerne behov for godt lys som sørger for at vi våkner. Samtidig skal lyset sørge for at vi ser hva vi holder på med når vi gjør oss klare til å møte verden.

Det mange glemmer, eller ikke vet, er at det samme sterke lyset kan påvirke søvnen på samme måte som å ligge i senga og scrolle på telefonen. Velger du downlights koblet til en dimmer kan du justere lysstyrken akkurat slik det passer for deg – til enhver tid på døgnet.

Ekstra lys ved speilet

I tillegg til godt lys i taket, vil du oppleve mange fordeler med lys montert i forbindelse med speilet. Dette kan være lyskilder som er på sidene eller rundt, og gir deg godt «arbeidslys» når du pusser tennene, barberer, sminker deg eller lignende. Her er det vanlig å bruke LED-striper, eller velge speil med integrert belysning.

Belysning i dusjen

Det er ofte fokus på at belysningen skal løse en oppgave, men husk at velvære og komfort også er viktig. Dette gjelder kanskje spesielt på badet. LED-striper kan brukes i nisjer i dusjen, som sammen med takbelysningen skaper den rette atmosfæren.

Praktiske lys på badet

Gjør baderommet ditt både moderne og praktisk med LED-lys i skuffer og skap. Disse kan skru seg på automatisk når du åpner dem, og gjør det enklere å finne det du leter etter.

Til slutt kan du gi vegghengte skuffeseksjoner og skap en svevende effekt ved å montere LED-striper i underkant.

Oversikt over badets soner

ALT Installasjon hjelper deg gjerne med å kartlegge hvilken løsning som er best for ditt bad. Ta kontakt via skjemaet under, eller bestill en gratis befaring.

Ønsker du å se på et annet rom? Her finner du tips til stue og kjøkken.

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!