ALT Installasjon Nøtterøy tar alle typer oppdrag

Vi jobber med elektriske installasjoner i alt fra mindre hytter til større næringsbygg.

En profesjonell elektriker fra din egen bakgård

ALT Installasjon Nøtterøy ble etablert for å knytte lokal tilknytning sammen med høy faglig kompetanse. Vi bor på Nøtterøy og kjenner området godt, samtidig som vi tilhører en av Vestfolds største og mest erfarne elektrikerbedrifter. 

På denne måten kan vi kombinere en personlig og lokal tilnærming med et bredt tjenestetilbud som inkluderer alt (derav navnet vårt) innen elektrikerfaget. 

Hvis du skal bygge eller pusse opp hytta, kan vi bistå. Hvis du er fastboende og skal i gang med et prosjekt, kan vi også bistå. Hvis du driver en lokal bedrift, ja så bistår vi mer enn gjerne deg også.

Ved behov henter vi ressurser og kompetanse fra hovedkontoret i Tønsberg og ALT+. Slik sikrer vi at du får en hyggelig elektriker som både kjenner nabolaget òg har all fagkunnskapen du trenger til prosjektet ditt.

Jobber tverrfaglig på Byggfaghuset

Med alle typer håndverkere under samme tak, kan Byggfaghuset på Nøtterøy tilby effektive, fleksible og helhetlige løsninger.

håndverkere tar oppdragsgiver i hånda

Et rålekkert eksempel

Bilder sier mer enn ord, så ta en titt på denne nydelige privatboligen vi ferdigstilte sammen med Andersen og Bakke Entreprenører og Tjøme Rør. 

I dette prosjektet gjorde vi alle elektriske installasjoner som lys, varme og strøm. Det ble en fantastisk bolig med en storslått beliggenhet!

I denne boligen er det valgt løsninger av høy standard med lekkert design gjennomgående fra belysning til stikkontakter. 

De elektriske løsningene er både visuelle og funksjonelle og tilpasset hvert rom som bidrar til å skape den unike atmosfæren.

Vi kan blant annet hjelpe til med:

Dette er bare en liten del av tjenestetilbudet vårt. Ved større prosjekter jobber vi dessuten tverrfaglig med andre håndverkere, så ta kontakt for et uforpliktende tilbud uansett hvor stor eller liten jobben du trenger er.

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!