ALT Installasjon Nøtterøy

Vi er din lokale elektriker på Nøtterøy og omegn. ALT Installasjon Nøtterøy kjenner lokalområdet godt og kan bistå i alle typer prosjekter innenfor både privat- og bedriftsmarkedet.

En del av Byggfaghuset

Ved å samle håndverkere fra alle disipliner under samme tak, har Byggfaghuset på Nøtterøy en unik mulighet til å tilby effektive, fleksible og helhetlige løsninger for deg og ditt byggeprosjekt. Du får rett og slett alt på ett sted!

håndverkere tar oppdragsgiver i hånda

Vi tar alle typer oppdrag

Nøtterøy er et område med mange hytter og fritidsboliger. Derfor har vi bred erfaring fra dette markedet. Vi løser likevel alle utfordringer, store som små, med samme iver. 

lekker hytte på Tjøme

El-installasjon for privatboliger

Vi er en totalleverandør innen elektrikertjenester, som i tillegg jobber nært med rørleggere, snekker, murer og andre håndverkere i lokalmiljøet. Det finnes derfor nesten ingen grenser for hvilke prosjekter til din bolig som vi ikke kan hjelpe deg med. Ta kontakt med oss dersom du trenger, elbillader, solceller på taket, belysning til kjøkkenet, stikkontakter på badet, ja hva det måtte være.

Løsninger for bedriftsmarkedet

Nøtterøy er så uendelig mye mer enn bare hus og hytter. Som en lokal aktør jobber vi i samme område som din bedrift. Vi kjenner de lokale forholdene, og deler ditt ønske om at bedrifter på Nøtterøy om omegn skal blomstre. Den lokale tilkytningen gjør oss også i stand til å følge opp kundene våre tett, slik at du alltid har en samarbeidspartner i nærheten som du kan stole på.

logo ALT Installasjon Nøtterøy

Har du spørsmål eller ønsker å bestille?

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.