Elektriker fra ALT Installasjon

ALT Installasjon Nøtterøy er en del av Byggfaghuset

Med alle typer håndverkere under samme tak, kan Byggfaghuset på Nøtterøy tilby effektive, fleksible og helhetlige løsninger.

Alle typer håndverkere samlet

Byggeprosjekter krever veldig ofte at håndverkere fra ulike disipliner samarbeider. Oppdragsgiver må forholde seg til alt fra snekkere til murere og rørleggere, som igjen må samarbeide med hverandre. God kommunikasjon er viktig og misforståelser kan fort oppstå.

Du får all kompetansen du trenger til prosjektet ditt, på samme sted!

På byggfaghuset finner du håndverkere fra følgende fagområder:

  • Elektrikere
  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Murere
  • Flisleggere
  • Malere
  • Anleggsgartnere

Du kan med andre ord få alt du trenger fra ett sted, og du vil samarbeide med håndverkere som kjenner hverandre godt. Dette øker effektiviteten, reduserer feilmarginer og skyter fart i fremdriften for ditt prosjekt. Det gir deg rett og slett en større trygghet, både før, underveis og etter prosjektets gjennomføring.

Les også: ALT Installasjon Nøtterøy tar alle typer oppdrag 

Både lokalkjennskap og fagkunnskap

ALT Installasjon Nøtterøy og resten av Byggfaghuset ble etablert for å jobbe tett med lokalmiljøet, både innenfor privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Å kjenne de lokale forutsetningene, mulighetene og eventuelt utfordringene akkurat der ditt prosjekt skal gjennomføres, gir oss et stort fortrinn når vi skal finne løsningene som dekker dine behov best mulig.

På toppen av denne lokalkunnskapen kommer breddekunnskapen vi får ved å være et samlet byggfaghus. Innen elektrikerfaget har vi dessuten hovedkontoret til ALT Installasjon, og ALT+, i ryggen. Ved behov henter vi personale og kompetanse derfra, for å sikre et best mulig resultat i hvert eneste prosjekt.

Ved behov følger vi ditt prosjekt fra start til slutt, slik at du alltid blir 100% fornøyd!

Trygghet for lokale bedrifter

Vi jobber tett med det lokale næringslivet, som vi tross alt selv er en del av. Vi er personlige og engasjerte i alt som foregår på Nøtterøy og omegn, og er like motiverte som dere for at bedrifter i regionen skal blomstre. Å bruke fagfolk som er geografisk nære muliggjør også tettere og raskere oppfølging enn du ville fått med en ekstern partner.

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!