Råd for strømsparing

Ønsker du å redusere energibruken i boligen din og få ned strømregningen? Planlegger du oppussing? Lurer du på hvordan du kan heve komforten i hjemmet og samtidig bidra til et bedre miljø?

Objektive strømrådgivere hjelper deg med å finne de beste energitiltakene – tilpasset din økonomi.

Er du usikker på hvordan du skal gå frem for å spare strøm i boligen din? 

Med råd for strømsparing fra ALT Installasjon får du en nøye gjennomtenkt kartlegging av ditt forbruk, og konkrete tiltak du kan gjøre for å få en mer energieffektiv bolig. 

Spar energi, kroner og miljø

Du kan spare mye på å effektivisere hvordan boligen din bruker energi. Det første steget i prosessen er å kartlegge og analysere forbruk og behov. Her får du verdifull informasjon om boligens elektriske anlegg.

ALT Installasjon har høy kompetanse når det kommer til funksjonelle og nyskapende løsninger, tilpasset kundens behov. Det er som regel stort potensiale for innsparing og smartere bruk av energi i de fleste hjem. 

Råd for strømsparing – steg for steg👇

Vi foretar en gratis befaring, hvor vi går gjennom husets tekniske installasjoner.

Steg 1: Befaring

Her kommer vi med strømbesparende tiltak.

Steg 2: Analyse

Vi gir deg et konkret tilbud som viser investeringskostnaden. Vi har også kjennskap til støtteordninger hos Enova og viser deg også hva du kan forvente å få i støtte.

Steg 3: Sparingspotensial og tilbud

Visste du at et smarthus kan hjelpe deg til å ta gode energivalg?

Et smarthus har som mål å redusere boligens energiforbruk uten at det går på bekostning av komforten. Det skjer ved at smarthusløsningen hjelper til med å styre og overvåke din bolig, i prinsippet er det et system for sentralstyring og automatikk. 

Les mer om smarthus.

Spar strøm! Bestill rådgivning her

Innsending av skjema er helt uforpliktende for deg som kunde.

Når vi mottar ditt skjema kontakter vi deg på mobil eller e-post. Sammen avtaler vi et passende tidspunkt for befaring av din bolig energiforbruk.

Når vi har foretatt befaringen, vil du få et uforpliktende tilbud fra oss.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Våre garantier

Som kunde hos ALT Installasjon kan du alltid være trygg på at dine behov blir ivaretatt. Vår visjon er null feil, og det leverer vi på.