Solcelleanlegg for privatboliger

Nøkkelen til at solcelleanlegget skal hjelpe deg å spare penger, er å finne løsningen tilpasset akkurat ditt hus. Sammen med våre leverandører legger vi vekt på å gjøre et godt grunnarbeid for å sikre deg den beste løsningen.

Vi finner solcelleanlegget din bolig eller ditt bygg trenger

Med oss i ALT+ på laget kan du være trygg på at du får et solcelleanlegg som fungerer og som gjør det enklere å spare penger. Vi samarbeider med kjente leverandører, og tilbyr kun solcelleanlegg av høyeste kvalitet og med det beste innen teknologi.

Gode forhold for solceller i Norge

De nordiske forholdene er dessuten ideelle for produksjon av strøm via solceller. Anlegget fungerer nemlig bedre når driftstemperaturen ikke blir for høy, noe det norske klimaet sørger for på egen hånd. I tillegg reflekteres indirekte sollys fra snø og is, slik at vintersolen blir ekstra effektiv for deg som produserer egen strøm.

Les også: Hjemmelading tilpasset el-bil  

Produsere din egen strøm? Få støtte fra Enova

Enova tilbyr en støtteordning for alle som produserer sin egen strøm via solcelleanlegg for privatboliger. Denne ordningen gir deg som privatperson inntil 32.500,- i støtte for å produsere solkraft på eget tak, avhengig av størrelsen på anlegget ditt.

Hva kan du få?

Engangsstøtten ligger på 7500,-, og deretter følger 1.250 kroner per kWp installert effekt, opptil 20 kW. Du kan også være kvalifisert til mer støtte hvis du kombinerer dette med andre energitiltak. Snakk med oss om mulighetene.

Andre støtteordninger

Om du går med planer om å produsere din egen strøm, kan det være greit å vite at enkelte kommuner har egne støtteordninger du kan søke om. Vi i ALT+ anbefaler å sjekke med kommunen der du bor. Du kan også ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, vi har erfaring med slike ordninger.

Plusskundeavtale

Det kan også være greit å vite at du gjennom en plusskundeavtale kan selge overskuddsstrømmen til nettselskapet ditt dersom du produserer mer strøm enn du selv behøver. Dette innebærer at du i tillegg til å leve grønnere, også kan bistå med grønnere energi til samfunnet.

La oss beregne ditt solcelleanlegg!

Fyll inn skjemaet så nøyaktig du kan, så blir tilbudet fra oss så presist som mulig. Husk at vi alltid har gratis befaring! 

Dra og slipp filer her eller klikk…

Dra og slipp filer her eller klikk…

Dra og slipp filer her eller klikk…

Dra og slipp filer her eller klikk…

* Feltet må fylles ut