Tønsberg Cykkelklubb

Selv om det har gått litt i bølgedaler opp gjennom årene, er Tønsberg Cykkelklubb å regne som en gullkantet klubb. Det har blitt både NM-titler, norske rekorder og andre gjeve triumfer i løpet av de over 70 årene klubben har eksistert. Klubben kan skilte med en rekke individuelle norgesmestere i seniorklassen:

  • Nils Sundby (10000m bane i Trondheim 1935) 
  • Dag Linnestad (50km tempo på Gvarv 1971)
  • Tom Martin Biseth (180km fellesstart i Kongsberg 1974)
  • Magne Orre (180km fellesstart i Fana 1976)
  • Martin Vestby (gateritt i Sandnes 2003)
  • Lars Petter Nordhaug (fellesstart 2006)

I tillegg har Tønsberg CK hatt mange gode juniorryttere med norgesmestertitler. I den gamle bygdeboka fra Stokke har man funnet ut at Cykkelklubben Svalen med tilholdssted på Skjee sannsynligvis var starten på organisert sykkelaktivitet i Tønsberg-distriktet. 

Denne klubben drev organisert virksomhet i flere år før Tønsberg Cykkelklubb offisielt ble stiftet 10. august 1929. Kolbjørn Løstegaard var TCK sin første formann. Klubben har vært drevet aktivt i alle disse årene med unntak av idrettsstreiken under krigen og en nedgangsperiode på 50-tallet.

Les mer om Tønsberg Cykkelklub her 

Navn: Tønsberg CK

Årlig sponsorsum: 20 000 kroner

Tønsberg Cykkelklubb

Søk om sponsorat

Her i ALT Installasjon er vi alltid på jakt etter interessante lag, foreninger og annet i lokalsamfunnet som ønsker en sponsoravtale. Send oss en henvendelse, så tar vi en kikk på akkurat ditt hjertebarn.

* Feltet må fylles ut