Hof Golfklubb

Hof Golfklubb ble stiftet i 1996, med bane på Storeng Gård i Hof i Vestfold. På banen vil du med all sannsynlighet treffe Jens Sundby på en av gressklipperne. Jens er, i tillegg til baneeier, også Greenkeeper og driver proshopen. I proshopen betaler man greenfee, og det serveres noe å bite om det er ønskelig.

Klubben har i dag i overkant av 300 medlemmer, og har som mål å utvikle spillere i alle aldre og på alle nivåer. For mer etablerte spillere tilbyr de et variert turneringsprogram for alle nivåer.

Baneselskapet

Hof golfbane eies og drives av Hof Golfbanedrift Storeng AS. Selskapet ble etablert 17. desember i 1997, og har siden den gang vært hjemmebanen til Hof golfklubb. I tillegg til vedlikehold av banen, drifter også selskapet proshopen.

Selskapet ledes av Jens Sundby, som også stiftet Hof Golfklubb i 1996.

Proshopen

Proshop drives av baneselskapet. Her har du muligheten til å kjøpe produkter fra Golfshopen.no, Golfhäftet, samt forskjellige forfriskninger og enkel servering.

Treningsområde

Golf Golfklubb har et treningsområde med driving range, puttinggreen, bunker og stort område for nærspilltrening.

Les mer om Hof Golfklubb her 

Navn: Hof Golfklubb

Årlig sponsorsum: 20 000 kroner

Hof Golfbane takker for støtten

Søk om sponsorat

Her i ALT Installasjon er vi alltid på jakt etter interessante lag, foreninger og annet i lokalsamfunnet som ønsker en sponsoravtale. Send oss en henvendelse, så tar vi en kikk på akkurat ditt hjertebarn.

* Feltet må fylles ut