Horten Videregående skole

Bilde av Horten skole, et stort og moderne bygg.

Nye Horten videregående skole blir på 18.000 kvadratmeter, fordelt over fire etasjer. Bygget blir tilpasset cirka 1200 elever og 200 ansatte. Skolen bygges som plusshus, og blir Norges høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg.

Organiseringen av bygningen er rasjonell, åpen og inkluderende for elever og besøkende, med et stort og oversiktlig fellesrom. Det gir et fint innblikk i skolen og god oversikt hvor det er lett å orientere seg.

Sentrum tannklinikk samlokaliseres også med den nye skolen. Den blir liggende i fjerde etasje og har egen inngang fra Strandpromenaden.

Når nye Horten videregående skole er ferdig, vil fylkeskommunen ha investert nærmere tre milliarder kroner i bygg de siste ti årene.

4. mars 2019 ble Horten Videregående skole vinner av BREAAM Awards, avholdt i London. Dette er den høyeste utmerkelsen innen miljøsertifisering i verden.

Sto klart til skolestart skoleåret 2019/2020

Horten Videregående skole er det mest teknologiske bygget som er bygget i Vestfold, og som Alt Installasjon har levert alle de tekniske installasjonene til. For oss er dette en god referanse på et prosjekt, og som vi er veldig stolte av. Dette prosjektet viser også at vi har høy kompetanse på avanserte bygg.

 Alt Installasjon er totalleverandør av alle elektriske installasjoner i bygget som lys, kontakter, nødlys, nettverk, KNX/byggstyring, adgangskontroll, ITV og solcelle.

Vi har all kompetanse i egen bedrift, og utfører alle installasjoner uten innleie på alle våre prosjekter.

Byggherre: Vestfold Fylkeskommune

Hovedentreprenør: Veidekke entreprenør

Byggår: 2017-2019

Størrelse: 18.000 m2