Rottefella

Ny bindingsfabrikk

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Lier på 2 etasjer. Selve byggingen startet Juni 2019 med en beregnet byggeperiode på 12 måneder til en anslått kostnad på 60-80 mnok med et brutto areal på 5000 m². 

Byggherre er Kjellstad Utvikling AS og som arkitekt er valgt Arkitekter AS. Prosjektet utføres i form av totalentreprise som håndteres av Veidekke Logistikkbygg AS som er totalentreprenør.

Lier har en sterk skihistorie med Thorleif Haug og i tillegg er marka bare minutter unna, noe som blir fint med tanke på produkttesting, sier daglig leder i Rottefella Torstein Myklbostad. Dette er en av grunnene til at selskapet valgte å flytte produktsjonen sin fra Klokkarstua i Hurum til Lier. Oppføringen av Rottefella har hatt med seg en oppgradering av veien som en bonus.

Mandag 15 juni 2020 var det overtakelse av bygget.

Alt Installasjon er totalleverandør av alle elektriske installasjoner i bygget som lys, kontakter, nødlys, nettverk, KNX/byggstyring og adgangskontroll. Vi har også koblet om alle maskiner til 400V og installert dette på ny fabrikk. 

Vi har all kompetanse i egen bedrift, og utfører alle installasjoner uten innleie på alle våre prosjekter.

Byggherre: Kjellstad Utvikling AS

Hovedentreprenør: Veidekke logistikk bygg

Byggår 2019/2020

Størrelse: 5130 m2