Bli lærling i ALT Installasjon

ALT Installasjon vet at lærlinger er nøkkelen til rekruttering, og har derfor et stort fokus på nettopp dette. Her får du en variert og meningsfull læretid, slik at du har bred kompetanse den dagen du får fagbrevet ditt.

Vi satser på lærlinger!

ALT Installasjon satser på lærlinger. Vi mener det er vårt samfunnsansvar å bidra til at du som yrkesfagelev får en lærlingplass. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig.

Lærlinger er en av våre viktigste rekrutteringskanaler. Våre lærlinger er en stor ressurs for bedriften, og viktige bidragsytere av nye perspektiv og ny kunnskap.

Alle våre nye lærlinger starter sin tid hos oss med en felles temasamling. Videre går vi igjennom et program som inneholder både rutiner, diverse faglige temaer, samt informasjon om hvordan vi i ALT arbeider og om hvem vi er.  

Egen lærlinganvarlig på huset

Hos ALT Installasjon har vi en egen ansatt dedikert til lærlingene våre. Dette gjør vi for å sikre god oppfølging av hver enkelt lærling, og for å sikre best mulig tilrettelegging i opplæringsperioden. 

Vår lærlingsansvarlig tar sitt ansvar på alvor. Dette innebærer blant annet jevnlig kontakt, og besøk ute på arbeidsplassene som lærlingene jobber på. Det er viktig for oss at alle våre lærlinger har det bra på jobb, og at de trives med sitt første møte med bransjen. Vår lærlingsansvarlig jobber også med å sikre at lærlingene har kunnskapen og verktøyene de trenger for å takle de faglige utfordringene som kan dukke opp i løpet av jobben.

Hos oss skal du som lærling få en god start i arbeidslivet. Vi tilrettelegger for trygge arbeidsdager med dyktige fagfolk, og hjelper deg på veien til å bli en dyktig fagarbeider.

Karriere og kompetanseutvikling

Vårt mål er å løfte frem unge og dyktige lærlinger. Vi tar alltid godt hånd om alle våre lærlinger, og ønsker å løfte dem frem for å kunne tilby en karriere i selskapet. 

Hos oss er trivselsnivået høyt, og de fleste av våre lærlinger fortsetter å jobbe hos oss. Dette er som regel i stillinger som montører, baser, prosjektledere og kalkulatører. 

Vi vet at kontinuerlig læring er viktig for å holde seg relevant i branjsen. Våre ansatte får derfor tilbud om videreutdanning innen ulike retninger i elektrikerfaget.

For å møte kravene i fremtidens marked, satser vi blant annet stort på å utdanne gruppe L-montører og telekommunikasjonsmontører.

Hva sier våre lærlinger?

Veien til fagbrevet fylles med varierte arbeidsoppgaver, fordelt på ulike prosjekter eller ulike deler av samme prosjekt. Det er også fokus på å skape et godt arbeidsmiljø, med en god tone mellom kollegaer som hjelper hverandre når det trengs.

Som lærling hos ALT Installasjon får du den oppfølgingen du skal ha, og selvfølgelig hjelpen du trenger for å nå ditt mål. Underveis får du også muligheten til å jobbe selvstendig, men alltid med en trygghet i at du kan spørre noen hvis du står fast.

Høres dette riktig ut for deg? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt.

Send inn din søknad her

Dra og slipp filer her eller klikk…

Dra og slipp filer her eller klikk…

* Feltet må fylles ut