Bli elektriker i ALT Installasjon

Ønsker du varierte arbeidsdager med alle muligheter for å bygge en karriere? Snakk med oss, for vi er alltid på utkikk etter dyktige elektrikere.

Påvirk din egen arbeidshverdag

Folk er forskjellige, også hos ALT Installasjon. Noen foretrekker serviceoppdrag i privatboliger, og skape gode relasjoner i nærmiljøet. Andre trigges av å ta del i store byggeprosjekter med omfattende installasjoner. Vi blir den beste leverandøren når våre ansatte får gjøre det de er best på, og derfor strekker vi oss langt for å finne den ideelle arbeidshverdagen for hver enkelt.

ALT Installasjon er en arbeidsgiver som kjenner verdien av dyktige medarbeidere. Din utvikling er viktig for vår utvikling, og det blir mulig med trygge rammer og ryddige forhold i bunn.

Nedenfor finner du fem gode grunner til å jobbe hos oss.

Godt arbeidsmiljø

Her er vi opptatt av at alle skal lykkes, og gode kollegaer bidrar til at du får en god dag på jobben. Våre medarbeidere jobber både sammen og selvstendig, og alle får den hjelpen de trenger når de trenger den. ALT Installasjon har en flat struktur, og døren til sjefen er alltid åpen.

Våre ansatte beskriver dette som en arbeidsplass med høy trivsel og en god tone. Her får man tillit fra lederne, og frihet til å legge opp arbeidsdagene.

Et firma som våger å satse

Hos oss får du ta del i en veldig spennende utvikling. Vi har vokst oss store vel vitende om at våre ansatte har den rette kompetansen, og vi konkurrerer mot de aller største. Villigheten til å satse har gitt oss mange muligheter i årene som har gått, og ikke minst i årene som kommer.

Ønsker du å jobbe med fantastiske kollegaer, ha varierte arbeidsdager og utvikle deg faglig? Fyll ut skjemaet under, eller finn en ledig stilling som passer deg.

Send inn din søknad her

Dra og slipp filer her eller klikk…

Dra og slipp filer her eller klikk…

* Feltet må fylles ut