El-materiell til bedrifter

På tide å gi kontoret et lite ansiktsløft? Ikke glem det elektriske anlegget når du er i gang. Ikke bare blir kontoret mer helhetlig – du kvitter deg med gammelt el-materiell, skjøteledninger og andre problemer i samme slengen.

Moderne kontor med nytt el-materiell

Dagens virksomheter blir flinkere og flinkere til å holde kontorlokalene oppdatert. Spreke veggfarger og nye møbler komplementeres av fresht interiør, som lamper og planter. Men hvorfor oppdatere hele kontoret, og glemme noe av det viktigste? 

Flere av de eldre kontorlokalene har nemlig gammelt el-materiell, og ofte med åpent anlegg. Når du først skal rive vegger og gulv, kan det være en fordel å ta det elektriske anlegget i samme slengen. Ved å føre ledningene inn i veggen ser det umiddelbart renere ut i lokalet. Som en ekstra bonus er det enklere å plassere brytere og dimmere, og flere valgmuligheter når det kommer til farger og utførelse. Til og med el-materiell som lysbrytere og stikkontakter kommer nemlig i designkvalitet. 

El-materiell som oser eksklusivitet

ELKO har i mange år vært markedsledende, og det med god grunn. De klassiske bryterne i hvit utførelse med runde kanter, er godt integrert i de fleste norske hjem. Nå har du imidlertid mer å velge i. 

ELKO Plus-serien består av en rekke lavtbyggende brytere, stikkontakter og termostater. De finnes i tre ulike farger: Sort, alu og polarhvit. Disse kan igjen komplementeres med rammer i designmaterialer som Alta-skifer, sort glass og frostet glass. Det gjør virkelig noe med helheten når du går inn i kontorlokalet. 

Fjern skjøteledningene fra arbeidsplassen

Er det ett sted som virkelig har mange skjøteledninger, så er det dagens kontorplasser. Det er det egentlig ingen grunn til. I dag har vi mange gode alternativer, og multistikkontakter er en av dem. Disse har nemlig flere uttak enn vanlige stikkontakter. Blir du ikke helt kvitt skjøteledningene, kan du i alle fall halvere antallet med multistikk. Da unngår du også at det samler seg opp støv i uttakene, som kombinert med for høy belastning i verste fall kan være brannfarlig. 

USB-ladere er mer brannsikkert

I det moderne arbeidsliv er vi fullrustet med wearables fra sekundet vi tropper opp på jobb. Mobilen, headsettet, smartklokken og nettbrettet er ofte med, og de må selvfølgelig lades. Nettopp derfor velger flere å ha faste ladere på jobb, som står i uttaket natt og dag – selv om vi vet at det kan være brannfarlig. Det skyldes varmgang i ladestøpselet. 

Ved å bytte ut et par av de tradisjonelle stikkontaktene med USB-stikkontakter kan kollegaene dine trygt lade duppedittene sine på jobb. Du slipper å bekymre deg for brannfaren, og i tillegg ser det bra ut. 

Kunne du tenkt deg å bytte ut det gamle elektriske materiellet? Ta kontakt med våre elektrikere , vi stiller gjerne på befaring.

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!