Termostat i svart

Varmestyring

Når du har bedre kontroll over boligens varmekilder, er det lettere å styre både forbruk og temperatur i alle rom. Med varmestyring sparer du strøm, samtidig som du øker komforten.

Varmestyring reduserer strømregningen og ikke komforten 

Vi er helt avhengige av oppvarming i boligen vår for å ha et godt og behagelig inneklima. Det er kanskje ikke overraskende at svimlende 60 prosent av strømregningen vår går med til oppvarming, men heldigvis er det mye å spare. Det finnes varmestyringsløsning for perfekt inneklima, samtidig som det holder energiforbruket nede – bra for lommebok og miljø. 

Smart varmestyring

Med smart varmestyring i din bolig, kan du redusere varmen når du er bortreist eller om natten når du sover. Bytter du for eksempel til en sparetermostat, kan du enkelt få tilpasset temperaturen i boligen etter familiens døgnrytme og rutiner. Varmen i gulv og ovner senkes automatisk på natten når dere sover, og på dagen når familien er på jobb og skole, mens temperaturen justeres tilbake til det ønskelige før førstemann kommer hjem.

Les også: Bruk av varmepumpe reduserer strømregningen  

Les også: Fordeler med elektrisk gulvvarme

Full kontroll over hele boligen

Når du har bedre kontroll over boligens varmekilder, er det lettere å styre både forbruk og temperatur i alle rom. Bor du i en bolig med mange varmesoner, vil det være fordelaktig for deg å investere i løsning for sentralstyring av varmen . Det som skiller denne løsningen fra vanlig varmestyring er at du kan styre alle varmesoner i boligen fra ett og samme sted.

Glem snømåking

Med varmekabler utendørs vil du kunne slippe å få snø og is i takrennene og på resten av utearealet, uten at du behøver å gjøre noe som helst. Dette bidrar til økt fremkommelighet og sikkerhet, som igjen bidrar til å øke den totale komforten. For å unngå at varmekablene står på hele tiden, kan en snømelder installeres. Den sørger for at varmekablene kun slår seg inn når det er nødvendig. Vi besvarer gjerne flere spørsmål, slik at du kan få på plass en super løsning i din bolig.

Bestill gratis befaring

Med varmestyring kan en familie spare så mye som 25 % i strøm. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi hjelpe deg med å finne et tilbud tilpasset din bolig.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!