Smartere hjem er sikrere hjem

Teknologien utvikler seg stadig raskere, også innen el-materiell. Smarthus er en naturlig del av utviklingen, men vet du egentlig hvor mange muligheter det gir med tanke på el-sikkerhet? 

Nordmenn elsker oppussing

I de siste årene har smarthustrenden bredt seg over store deler av landet. Nordmenn er i tillegg ekstremt glade i oppussing, og har i 2020 brukt 84 milliarder kroner på oppussing av hjemmet. Ja, også 14 milliarder på oppussing og vedlikehold av hytta, da. 

Når du først skal pusse opp, er det fornuftig å tenke langsiktig – også når det kommer til det elektriske materiellet. 

Mange norske hjem har utdatert el-anlegg, med gamle, falmede stikkontakter og lysbrytere på veggen. Det matcher sjelden uttrykket du drømte om da du startet å pusse opp. Tenker du smarthus samtidig får du både design, el-sikkerhet og funksjonalitet i samme pakke. 

Smarthus er kommet for å bli

Et smart hjem kan være så stort eller lite du ønsker. Kanskje det er nok for deg å kunne styre belysningen og varmen fra mobilen? Andre trenger mer avanserte styringssystemer.

Den store gleden ved et smarthus er uansett at du kan kontrollere hjemmets utvalgte funksjoner fra mobilen.

Vi kan alt om smarthus! Kontakt oss for bestilling eller spørsmål.

Et sikrere og smartere hjem

Når vi snakker om smarthus, mener vi at hjemmet ditt er tilkoblet nettet, og er programmerbart. Allerede nå har du nok flere gjenstander som er «smarte», enten det er kjøleskapet, kaffemaskinen eller varmeovnen. I dag kan omtrent alt av elektromateriell styres fra mobilen, og for mange er dette en ekstra hjelp i en travel hverdag.

Alt du slipper å tenke på, gir en trygghet. Et smarthus øker el-sikkerheten ved å automatisere og forbedre de manuelle oppgavene i boligen. I tillegg sparer du strøm. 

smarthus telefon

Smarthus gir deg frihet i hverdagen

Et godt smarthjem har et brukervennlig og fleksibelt styringssystem i bunn. Det vil si at nesten alt av elektronikk og el-materiell potensielt kan styres fra samme sted. Hvis du uansett skal legge opp til skjult installasjon, kan du like greit legge opp til kabler for styringssystemet i samme vegg. 

Du velger selvsagt selv om du vil ha ett eller flere styringssystemer, og hvor mange elementer som skal kunne styres via mobilen. 

Kunne du tenkt deg smarthus i boligen? Vi stiller gjerne til gratis befaring, og kan bidra med gode råd for alt som gjelder el-installasjon. Send en henvendelse via skjemaet nedenfor.

Skal vi se på smarthus for din bolig?

ALT Installasjon kommer gjerne på gratis befaring hjemme hos deg, så får du et skreddersydd tilbud med vår Alltid fornøyd-garanti.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!