Belysningskonsept i stue

Riktig belysning til stuen

Har du tenkt på alt du bruker stuen til? La oss se på noen universelle tips som kan sørge for at du lander på riktig belysning.

I likhet med kjøkkenet blir også stuen brukt til flere formål. Dette er vanligvis et større rom, og vi anbefaler at du deler opp i soner. Her skal det kanskje leses i en bok, ses TV, samles til spillkveld eller noe helt annet din familie liker å gjøre.

Helhetlig belysning i stuen

Med så mange bruksområder trenger du også ulik lyssetting. God generell belysning som gir deg oversikt over hele rommet, leselys til godstolen og en lampe over stuebordet. Har du downlights i taket, kan disse brukes til å lyssette områder du ønsker å fremheve.

Fordeler med lyssoner

Når stuen er delt opp i lyssoner, kan du bruke en smarthusløsning til å stille inn ulike scenarioer. Disse kan igjen programmeres til å endre lyset automatisk gjennom døgnet, eller la deg endre stemning med ett enkelt trykk. 

Trenger man lys bak TV-en?

Man er naturligvis ikke nødt til å ha dette, men en LED-stripe i bakkant av TV-en skaper en mer behagelig opplevelse når familien er samlet i sofaen.

LED-pærer sparer strøm og penger

Velg kostnadseffektiv LED-teknologi også når du velger belysning til stuen. Du finner nemlig både pærer og dimmere som sammen gir deg det stemningsfulle, varme lyset dette rommet trenger.

ALT Installasjon hjelper deg gjerne med å kartlegge hvilken løsning som er best for din stue. Ta kontakt via skjemaet under, eller bestill en gratis befaring.

Ønsker du å se på et annet rom? Her finner du tips til bad og kjøkken.

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!