Kjøkkenkrok med pendellamper

Riktig belysning til kjøkkenet

Kjøkkenet er ofte samlingspunktet for hele familien. Se hvordan riktig belysning kan løse alle behovene.

Av alle rommene i boligen, er kjøkkenet kanskje det som brukes mest – og ikke minst til flest forskjellige «oppgaver». Her skal det tilberedes mat, det skal nytes mat, lekser skal gjøres og man skal kunne samles rundt spisebordet for en koselig kveld.

Dette skjemaet er foreløpig under arbeid, men hyggelig at du fant det.

*Ja, jeg godtar at ALT Installasjon behandler mine personopplysninger i tråd med personvernserklæringen.

Arbeid og hygge på kjøkkenet

Belysningen på kjøkkenet skal derfor sette stemningen ved måltidene, og den skal sørge for godt arbeidslys både for den som gjør skolearbeid og den som lager maten. Vi anbefaler at du deler opp i soner, og velger en løsning der du kan justere lysstyrken med en dimmer.

Godt lys på «arbeidsplassen»

Kjøkkenbenken, vasken og komfyren er typiske steder hvor arbeidslys er spesielt viktig. Det samme vil gjelde hvis du benytter en kjøkkenøy til matlaging. Under overskapene er det derfor vanlig med ekstra godt lys, men du kan gjerne supplere med en stemningsskapende LED-lysstripe for de timene du ikke jobber på kjøkkenet. 

Hvordan belyser man spiseområdet?

Ved spisebordet skal man gjerne innta alle døgnets måltider, fra frokost til middag og kveldsmat. Disse måltidene stiller naturlig nok ulike krav til belysningen. Kan hende du også inviterer gjester til en hyggelig kveld, og ønsker å sette stemningen med dempet belysning.

Også her foregår det ofte arbeid, men mer i form av lekser eller hobbyer. En hengende armatur med dimmefunksjon tilfredsstiller begge behovene, og kan gi både arbeids- og stemningslys.

ALT Installasjon hjelper deg gjerne med å kartlegge hvilken løsning som er best for ditt kjøkken. Ta kontakt via skjemaet under, eller bestill en gratis befaring.

Ønsker du å se på et annet rom? Her finner du tips til stue og bad.

Har du spørsmål om belysning?

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!