LED-striper til din bolig

En LED-lysstripe kan plasseres på mange kreative steder for å skape en skreddersydd belysning i rommet. Med LED-strips er det enkelt å skape en harmonisk stemning i hjemmet, tilpasset nettopp din bolig. 

Hva er LED-striper?

LED-striper er en type lyslist som kan tilpasses, trimmes og festet på de fleste flater. LED-stripens design gir utallig muligheter for et hvert rom eller område både på utsiden og innsiden av boligen din. LED-stripene gjør det mulig å skape flotte kontraster og fokusområder med belysning!

Brannsikkert og miljøvennlig

En LED-stripe er en lyslist som kan festes til de fleste flater. Lyslisten er svært brannsikker da den aldri blir varmere enn 50 grader – sammenliknet med de gamle halogenpærene som kan stige til så mye som 250 grader.  

LED-striper for alle rom

LED striper er den optimale løsningen for å skape en skreddersydd og tilpasset belysning. Med LED striper kan du være kreativ med lyssettingen – kun fantasien setter grenser.

Belysning blir gøy med alle mulighetene LED-striper gir. Denne typen belysning passer like godt på kjøkken eller bad, som i stuen eller på terrassen.

Hvorfor bør jeg bytte til LED-lys?

LED-lys er det klare førstevalget i dag. Denne type belysning har en rekke fordeler, som blant annet større brannsikkerhet – LED-striper vil nemlig aldri bli varmere enn 50 grader. 

LED-lys utvikler generelt betydelig mindre varme, noe som fører til 80-90 prosent lavere strømforbruk – uten reduksjon i lysstyrke.

Til tross for at LED-pærer ofte er dyrere enn vanlige halogenpærer, vil du måtte bytte ut pærene mye sjeldnere. Med en gjennomsnittlig brukstid på 3-5 timer, har halogenpærer en levetid på cirka 2000 timer. Til sammenlikning har LED-pærer 20 000 timers levetid ved samme bruk.

Har du spørsmål om belysning?

Send oss en henvendelse! Vi bistår med alt fra planlegging til montering. Fyll ut skjemaet under – vi kontakter deg så snart som mulig. 

Er du usikker på hva din bolig trenger? Vi har alltid gratis befaring!

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!