Cizostikkontakt i stål

Pop-up og QI-lading

Et godt design ligger ofte i detaljene. Dette er innovasjon, teknologi, design og kvalitet til din bedrift eller ditt hjem.

Hvorfor velge 2HOME?

Det hele startet med kun én stikkontakt i 2017, og derfra har de aldri sett seg tilbake. Målet er å kunne tilby det ypperste av innovasjon, teknologi, design og kvalitet til ditt hjem. 2HOME.NO er en ledende aktør på det norske marked innen smarte elektriske løsninger av høyeste kvalitet, og de har fokus på produkter som er i helstøpt stål og ekte glass. Derfor kan de gi hele 5,5 års garanti, uansett hvilken løsning du velger.

Nedfellbare stikkontakter

Når det kommer til nedfellbare stikkontakter, er design og funksjonalitet plassert først i rekken av prioriteringer. På den ene siden skal de være diskrete, men også passe godt med resten av interiøret. Og på den andre siden skal de være brukervennlige og nyttige.

En pop-up-kontakt passer i kjøkkenbenken hjemme, så vel som på kontoret eller i hotellobbyen for å nevne noe. Velg mellom ulike design, og finn de funksjonene som passer best for ditt hjem eller din bedrift. Her finner du modeller med kun vanlige kontakter, kombinasjoner med USB-lading eller praktisk trådløs lading. 

Trådløs QI-lading til mobilen

Moderne telefoner har som regel støtte for trådløs lading, og 2HOME har ulike løsninger for å passe ditt behov best mulig. Velg mellom el-søyler med en trådløs lader i topp, eller en "usynlig" lader som kan festes under skrivebordsplaten. Sistnevnet er spesielt populær hos alle som ikke ønsker skjære ut hull, eller ha en trådløs ladeplate liggende framme.

Smarte speil på badet

Det som en gang var science fiction, er nå et virkelig tilbud til deg som vil utnytte tiden på badet litt bedre. Du kan koble deg til speilet via en smarthus-app eller Google Home, og bruke speilet til eksempelvis YouTube, nyheter, været eller sjekke kalenderen for dagens gjøremål. 

En OLED-skjerm i speilet gir deg alt du trenger av informasjon mens du gjør deg klar. Enkelt og smart.

Velger du et Zen smartspeil, kan du nyte godt av blant annet touch-skjerm, stemmestyring og innbygget WiFi. I tillegg har speilet to stikkontakter og to USB-kontakter, noe som burde effektivisere logistikken på morgenen.

Praktiske løsninger for privat og bedrift

Med 2HOME sine produkter kan ALT Installasjon hjelpe deg med smartere løsninger på alt fra næringsbygg til kjøkkenet hjemme. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har et prosjekt, eller sjekk ut produktene i vår nettbutikk

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!