Elbillading for bedrifter

Elbillading for næring har raskt blitt veldig viktig, og i framtiden vil ladestasjoner på parkeringsplasser bli mer og mer vanlig.

Les også: Trenger du ladestasjoner til et borettslag? 

ALT+ tilbyr løsninger for både næringsdrivende og offentlige virksomheter som ønsker å tilby lademuligheter for sine medarbeidere, kunder eller andre besøkende.

Vi har erfaringen og kompetansen som skal til for å sette opp ladestasjoner tilpasset ulike behov. 

Vi hjelper deg med hele prosessen – fra planlegging til installering.

ALT du trenger til elbillading

ALT+ leverer komplette løsninger som strekker seg fra rådgivning i innledende fase, til ferdig installerte ladestasjoner. Dette inkluderer også fleksible løsninger for betaling og administrasjon.

Behovet til næringsbygg og offentlige virksomheter er veldig forskjellige fra det vi finner hjemme i garasjen til en privatperson. Større anlegg krever blant annet en annen dimensjonering av den elektriske infrastrukturen.

I mange tilfeller er det dessuten et ønske om å kunne ta betalt ved lading av elbil, og dette kan ALT+ levere. Hos oss fin ner du mye erfaring og, ikke minst, en leverandør som er med hele veien gjennom prosessen.

Visste du at vi tilbyr leasing av elbil?

Elbillading for næring

Elbillading for næring er nødvendig for å møte morgendagens ladebehov. Regjeringen har som mål at alle nye personbiler og lette varebiler skal være nullutslippsbiler innen 2025. Fem år senere vil det samme i stor grad også gjelde tyngre kjøretøy.

Et slikt mål fordrer et økt fokus på å forbedre infrastrukturen for elbillading, både langs veien og på parkeringsplasser tilknyttet næring og offentlige virksomheter.

Les også: Solceller for ditt næringsbygg

Dyktige leverandører

I tråd med en stadig voksende park av elbiler, velger også flere offentlige bygg og private bedrifter å forbedre tilbudet for elbillading. Denne gode utviklingen krever at vi i ALT+ har dyktige samarbeidspartnere, og med leverandører som ZAPTEC sikrer at vi finner gode løsninger tilpasset ulike typer behov.

Energirådgivning

Få skreddersydde energitiltak for industri, kontorbygg, offentlige bygg og private boliger. Vi kartlegger byggets tekniske installasjoner og gir deg en utfyllende energirapport.

Ta kontakt for elbillader til din bedrift

Ønsker du en skreddersydd ladeløsning levert med vår Alltid fornøyd-garanti? Send inn skjemaet under, så tar vi kontakt.

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!