Trygg i alt og ett – Velg riktig brannvarslingssystem

Som vårt firmanavn sier kan våre elektrikere hjelpe deg med alle elektriske løsninger i ditt hjem. Fra boligkontroll og belysning til varme, tele og data.

Men det er en ting som ligger vårt hjerte ekstra nært, det er å bruke vår kompetanse og erfaring til å skape trygge hjem. Den største trusselen for liv og eiendeler er brann, og derfor vil vi aldri slutte å fokusere på dette.

Seriekoblede røykvarslere passer på hele huset

Det viktigste man kan gjøre for å unngå brann er å velge riktig utstyr for røykvarsling og brannsikring, samt å påse at dette er riktig montert. Vår sterkeste anbefaling er å montere seriekoblede røykvarslere i alle rom hvor din familie oppholder seg, samt i rom hvor det kan oppstå brannutvikling. Disse systemene gir deg raskt beskjed dersom det brenner et annet sted i huset, og gir deg tid til å bringe dine nære i sikkerhet.

Rask varsling

Rask overføring av alarm til mobil og vaktselskap vil også bidra til å hindre utvikling av brannen, og sikre dine eiendeler. Kombinerer man dette med en tyverialarm vil også risikoen for uønsket besøk, med tyveri og skader, reduseres.

Vi benytter kun systemer fra de beste leverandørene på dette området, og tilbyr både kablede og trådløse løsninger. Sistnevnte gir deg anlegg som er mer fleksible og enklere å montere. http://www.elotec.no 

Valget er ditt, men du må uansett ikke velge bort en sikkerhet, og vi tar gjerne en befaring for å hjelpe deg å finne de beste og tryggeste løsningene.

Elektriker i Vestfold

Trenger du elektriker?

Det er ikke tilfeldig at vi heter ALT Installasjon. Vi leverer ALT du trenger av elektrikertjenester for private og for bedrifter.