Ladestasjoner som servicetilbud for ansatte, kunder og besøkende

I dag blir vi nesten litt overrasket hvis parkeringsplassen har ladestasjoner. I fremtiden vil dette være noe vi forventer, uansett hvor vi setter fra oss bilen.

Enkel hverdag

Stadig flere ulike typer næringsdrivende setter opp ladestasjoner for ansatte, kunder og besøkende. Dette fordi de ønsker å legge til rette for en mest mulig enkel hverdag hvor bilen blir ladet mens man gjør andre ting.

En naturlig del av tilbudet

Elbilforeningen mener ladeplasser skal være en naturlig del av tilbudet på arbeidsplasser og bedrifter. Men om du er en av de som nå sitter og vurderer ladestasjon på vegne av arbeidsplassen, vet du sikkert at det er mye å tenke på før stasjonen er oppe. Ja, lading skal gå fort, men for å komme dit må det gjøres et grunnarbeid.

fyll opp elbilen med strøm

Viktig info

Her finner du nyttig info fra elbilforeningen. Informasjonen her kan være nyttig å gjøre seg kjent med før du går videre i prosessen.

Vi lader deg gjerne!

Vi i Alt + har erfaringen og kompetansen som skal til for å sette opp ladestasjoner tilpasset ulike behov. Vi hjelper deg med hele prosessen, fra planlegging til installering.

Kontakt oss i dag! 

Elektriker i Vestfold

Trenger du elektriker?

Det er ikke tilfeldig at vi heter ALT Installasjon. Vi leverer ALT du trenger av elektrikertjenester for private og for bedrifter.