- Elbilladeren fra Easee passer perfekt sammen med mine smarthusløsninger

- Helt siden jeg tok kontakt med ALT+ har jeg som kunde følt meg svært godt ivaretatt. 

Stadig flere velger å kjøpe elbil. Ofte velger av man elbil av hensyn til både økonomi og miljø. Det ble også utslagsgivende for landslagstrener i skihopp Alexsander Stöckl! 

Som trener for herrelandslaget i skihopp legger Alexander Stöckl ned mange timer for å hjelpe de norske hopperne med å nå sitt potensial. Man kan trygt at han er en opptatt mann. 

Når han er hjemme i Oslo er det likevel ikke lenger kun sine egne batterier han skal lade opp; Alexander har nemlig nylig investert i både elbil og ny elbillader fra Easee! 

Easee er perfekt i kombinasjon med smarthusløsninger

Alexander forteller at han leste seg grundig opp på ulike elbilladere, og fant ut at det var elbilladeren fra Easee som uten tvil passet best til hans behov. 

- Etter å ha lest meg opp på ulike elbilladere var laderen fra Easee rett og slett det som passet best for meg. Den passer perfekt sammen med smarthusløsningene jeg har hjemme, og den sørger for at bilen lades på gunstige tidspunkter. 

Siden laderen samkjører med mine smarthusløsninger så lader bilen ofte på natten, slik at jeg sprer strømforbruket mitt utover døgnet. Slik reduseres strømutgiftene og man unngår unødvendig belastning på strømnettet for øvrig, forteller Alexander. 

Hjemme i Oslo lader Alexander Stöckl både egne og bilens batterier.

Gir kundereisen hos ALT+ 20 i stil

Etter at Alexander gikk til innkjøp av ny elbil, tok han kontakt med ALT+ på eget initiativ da han skulle bestille lader og installasjon. Alexander får ikke fullrost sin kundereisen hos ALT+ nok, og gjentar flere ganger at han er svært fornøyd med det han sier seg enig i at var en sømløs prosess. 

– Helt siden jeg tok kontakt med ALT+ har jeg som kunde følt meg svært godt ivaretatt. I alt fra planlegging til selve installasjonen har ALT+ virkelig levert det de har lovet, og vel så det. 

Jeg har garasje i kjelleren og det måtte borres flere steder for å kunne legge opp laderen. Siden det var en kompleks installasjon så forventet jeg at det kunne bli utfordrende, men elektrikerne fra ALT+ fikk alt unnagjort på kun 2,5 time. 

– Å kjøre elbil er et bevisst valg for meg

Videre forteller Alexander at valget om å kjøre elbil er et bevisst valg – både med tanke på miljøet og lommeboka. Med elbilladeren fra Easee har han heller ingen form for «ladeangst». 

- Selv med ustabile strømpriser så er det mer økonomisk med elbil enn en ny fossilbil, spesielt med tanke på at laderen fra Easee lader bilen min raskt og på tidspunkter der strømmen er rimeligere. Jeg liker også tanken på at jeg gjør min del for å bidra til mindre utslipp av skadelige klimagasser, spesielt i mitt lokalmiljø, avslutter Alexander. 

Elektriker i Vestfold

Trenger du elektriker?

Det er ikke tilfeldig at vi heter ALT Installasjon. Vi leverer ALT du trenger av elektrikertjenester for private og for bedrifter.