Vår Alltid Fornøyd-garanti

Som kunde hos ALT Installasjon skal du alltid føle deg 100 prosent trygg på jobben som er gjort.

Alltid avtalt arbeid
til avtalt pris

Hos er det ingen skjulte kostnader. Du betaler avtalt pris for avtalt jobb. Skulle noe uforutsett oppstå gir vi straks beskjed, slik at du får detaljert informasjon om hva som har skjedd, hvordan dette problemet best løses og hva det vil bety med tanke på kostnader og omfang.

ikon

Alltid rent og ryddig

Når vi forlater hjemmet ditt, spør vi alltid om vi skal rydde etter oss. Vi tramper ikke inn med møkkete sko og vi tar med oss alt av emballasje og gammelt el-materiell om kunden ønsker dette.

ikon

Alltid dekning av skader

Vi kan ikke garantere for at det aldri skjer noen uhell, selv om vi prøver så godt vi kan å unngå det. Vi kan derimot garantere at vi dekker for alle skader vi mot formodning måtte forårsake under besøket. Heldigvis tilhører dette sjeldenhetene.

ikon

Alltid full produktgaranti

Hos ALT Installasjon benytter vi kun kvalitetsprodukter. Dersom noe likevel skulle slutte å fungere innenfor reklamasjonstiden (avhengig av type produkt) kommer vi tilbake og utbedrer/utskifter kostnadsfritt. Det skulle bare mangle!

ikon

Alltid full dokumentasjon

Etter fullført jobb blir all dokumentasjon oversendt i løpet av kort tid, slik at du har full oversikt over arbeidet som er gjort på el-anlegget ditt. Dokumentasjonen følger naturligvis alle gjeldende normer og forskrifter.

ikon

Hva trenger du hjelp til? 

Send oss en henvendelse - vi bistår med alt fra el-sjekk til smarthus, og tar både store og små oppdrag. 

* Feltet må fylles ut

Alltid fornøyd garanti hos ALT Installasjon. Gratis befaring

Gratis befaring!

Nå har ALT Installasjon gleden av å tilby bedrifter gratis befaring. Og husk - vi har alltid fornøyd-garanti!